Search
Close this search box.

Organizacija DobroMore

Bavili smo se dobrotvornim, obrazovnim i društvenim projektima

Vesti i izveštaji

Program skupa “Rad sa traumom. Kako pomoći drugima i sebi”

Program plenarnog sastanka 15.10.2023. na Psihološkoj konferenciji dodat je na stranicu događaja.

IT meetup v Budve

U Budvi je 28. januara održan sastanak IT stručnjaka. U njemu smo učestvovali sa projektom Otvorene škole DobroMore.

Izveštaj sa konferencije „PTSP i posttraumatski razvoj“ 2022

Od 14. do 18. oktobra održana je konferencija na osnovu projekta DobroMore koja je okupila specijaliste iz oblasti psihologije, socijalnog rada, volontere i koordinatore dobrotvornih projekata.

Pozorište “DobroMore”

Pozorište DobroMore je međunarodni objedinjujući projekat čiji je cilj vraćanje sreće ljudima.

Saradnja

Centar postoji zahvaljujući vašoj podršci.

Pozivamo na saradnju komercijalne i neprofitne organizacije, fondacije, volontere i volonterska udruženja, nastavnike, specijaliste iz oblasti psihologije, medicine, psihoterapije. Nećemo odbiti nikakvu pomoć!

Klub Dobromore

Pozivamo sve koji žele da zajedno činimo dobro. Vaše učešće će biti od stvarne koristi za decu i roditelje. Da biste postali član Kluba DobroMore, volonter ili sponzor, pišite nam.

Donacije ​

Budi tu za nas iz daleka. Pružite stvarnu pomoć – pomozite centru da se razvija i čini više dobra.

Volontiranje

Ne može svako nesebično pomoći ljudima. Živeti za osmeh i radost deteta u nevolji je neprocenjivo.

Naš tim

DobroMore

Alina Titova
Organizator Centra DobroMore, energičan i iskusan menadžer - organizovao subotnje i nedeljne škole u ​​nemačkim i škotskim gradovima; kulturni festival na Bodenskom jezeru; organizacije društveno korisnih usluga u Nemačkoj; kulturni i integracioni centri, zajednički rusko-nemački projekti u obrazovanju, kulturi i dobrotvornosti.
Olga Pozdeeva
Psiholog (Moskovski državni univerzitet, razvojna psihologija i porodična psihologija i psihoterapija). Rukovodilac dobrotvorne fondacije "Reka detinjstva"
Polina Perovskaya
DobroMore volonterski trener, koordinator i učesnik DobroMore rehabilitacionih programa. Politikolog i nastavnik društvenih nauka po obrazovanju, predaje engleski online, vodi kreativne radionice za decu i odrasle.
Yuli Nazarov
Teorijski fizičar, profesor na Tehnološkom univerzitetu u Delftu, bavi se istraživanjem i obrazovanjem studenata 40 godina, autor 2 knjige i 200 naučnih članaka. Dobrovoljac Ruske Pravoslavne Dijakonije „Dobroe Delo“ od 2015. godine.

Pregledi

Konačno smo se vratili kući. Ali nikada nećemo biti isti kao pre. Postali smo živi i stvarni, mnogo toga preosmislili i sačuvali. Sa sobom sam poneo iz Crne Gore divne uspomene koje će trajati za ceo život, i uverenje da ima PUNO ljubaznih ljudi na svetu!
Želim da podelim sa vama svoje utiske o tome kako se život moje porodice promenio nakon rehabilitacije. Naravno, postali smo sve poverljiviji i otvoreniji prema ljudima, jer... Pre ovoga sam se osećao zatvoreno i nepoverljivo...
Veliko hvala svim kreatorima i organizatorima projekta Dobro more!!! Znali smo da u tako šik prirodnoj atmosferi treba da se desi nešto nezaboravno, ali nismo mislili da će se sve odvijati u tako porodičnoj, toploj atmosferi…

Dobrodošli

Da biste učestvovali u programu rehabilitacije, popunite prijavni formular.